Hösten är här i de Jämtländska fjällen

Det skiftar i alla möjliga färger när man tittar på träden. Längre upp på fjället så förändras miljön på ett drastiskt sätt när hösten kommer. Alla årstider har sin charm och så även hösten. Det är svamptider och i år så går det att hitta mycket kantareller runt om i Jämtland.

Ni kanske planerar en höstvistelse upp i fjälls och så klart så ska ni utforska dessa platser även under hösten. Skiner solen så är det magiskt att vara på plats i Åre eller någon annan stans i Jämtland under hösten. Även om ni var här i somras så kommer ni att få uppleva nya saker under hösten. Även om vintern är den stora årstiden i de jämtländska fjällen så finns det massor av underbara saker att se även de andra årstiderna.

Kolla upp i er kalender när det kan passa in att åka. Boka en stuga under weekend i slutet av september eller under oktober månad. Det kanske inte behöver vara så mycket aktiviteter utan det kan räcka med de naturupplevelser ni gör under er vistelse här som blir en lisa för själen och ni får vila upp er ordentligt. Ta korta promenader i närområdet där ni hyr stuga och andas härlig fjälluft. Varmt välkommen till Jämtland alla årstider.