Hyr stuga i Jämtland på din semester

Ska du spendera semestern på hemmaplan i år kanske en stuga i Jämtland kan vara intressant? Jämtland är Sveriges näst största landskap och det är ett populärt turistmål, mycket tack vare Åre och dess vackra fjällområden.

Åre

Men Åre har mycket att erbjuda som turistmål, inte bara den vackra naturen. Speciellt du som gillar en aktiv semester kommer ha fullt upp under din ledighet. Du kan till exempel hyra mountain carts, elcyklar, padelboards, prova zorbing eller spela vattenboll. I Åre hittar du dessutom sjön Nulltjärnarna som erbjuder både sandstränder och kristallklart vatten.

Vandring

Är du intresserad av att vandra hittar du flera vackra vandringsleder, inte bara i Åre utan även på andra ställen i Jämtland. Testa till exempel Jämtlandstriangeln som är en av de mest klassiska vandringslederna. På denna tur vandrar du mellan Storulvån, Sylarna och Blåhammaren, som är tre olika fjällstationer.

Hyra stuga

En egen stuga är det perfekta boendet för sig som vill upptäcka Jämtland. Du får gott om plast, får rå om dig själv och du kan fixa egen frukost eller middag. En stuga är dessutom extra praktiskt om ni är fler i sällskapet. Låter detta intressant kan du enkelt hyra din stuga hos Stugknuten.