Ta en härlig sommarsemester i Östersund

Är du ute efter en fantastisk destination till din sommarsemester är Östersund en bra kombination av stad, fjäll och strand. Det finns många aktiviteter du kan utnyttja just på sommaren. Med långgrunda badplatser kan du njuta av sköna vattentemperaturer och ta ett långt dopp i en vacker natur. Det är något speciellt med en svensk sommar ta del av vårt vackra land till din sommarsemester.

Strandmode

Vad vore en sommarsemester utan ett nytt strandplagg. Fixa en komplett solsemester genom att köp något nytt och gläns på stranden i en ny bikini eller med en härlig sarong. Detta är en underbar plats om du vill koppla av och just stranden kan ge dig harmoni och avslappning. På sommaren finns även andra aktiviteter som fjällvandring och olika kul event som kan förgylla din semester. Vill du uppleva stadens puls, lugnet och naturen är Östersund således en perfekt plats för din sommarsemester.

Sommarsemester i Sverige

Det finns stora fördelar i att ta semester i vårt vackra hemland. I och med att din resa är på kortare avstånd innebär det mindre utsläpp och blir ett mer miljövänligt alternativ. På så sätt kan du åka på semester med gott samvete.